Ohjeita ja vinkkejä

Toivomme, että appin käyttöönotto ja käyttö sekä tilaukseesi liittyvät asiat ovat sinulle helppoja ja sujuvia. Tältä sivulta löydät ohjeet appin käytöönottoon sekä vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Jos et löydä sivulta vastausta kysymykseesi, saat vastauksen lähettämällä kysymyksesi osoitteeseen info@mindatwork.fi.

Näin otat appin käyttöön

Avaa tämä sivu iPhonella, iPadilla tai Android-laitteeellasi ja lataa Soundwisen appi laitteellesi tästä linkistä:

iPhonelle tai iPadille: Lataa appi tästä

Android-laitteille: Lataa appi tästä


Kun sinulla on appi, avaa appi ja luo Soundwise-tili käyttäen sähköpostiosoitetta, jota käytit tilauksesi yhteydessä ja johon sait tämän viestin. Tilin luot appin kirjautumisnäytöllä kohdasta ”Sign up”. Tiliä luodessasi luot salasanan, jolla pääset kirjatumaan appiin sen kirjautumisnäytöllä (”Sign in”). 


Kirjaudu laitteeltasi appiin käyttäen sähköpostiosoitettasi ja edellisessä kohdassa antamaasi salasanaa. Äänitteesi latautuu viipymättä appiin ja pääset nauttimaan siitä välittömästi!

Käy hyväksymässä laitteesi asetuksissa appin lähettämät ilmoitukset, jotta saat tiedon myös uudesta sisällöstä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko maksaminen turvallista?

Tämä sivusto on turvallinen SSL-varmenteella suojattu sivusto. Luottokorttitietosi siirtyvät suojatusta maksutapahtumasta suoraan Stripen luotettavaan maksupalveluun, jota käyttävät esimerkiksi Amazon ja Spotify.

Kirjautuminen appin ei onnistu, mitä teen?

Varmista, että olet ensin luonut Soundwise-tilin appin kirjautumisnäytöllä. Pääset luomaan tilin ”Sign up” -painikkeesta. Joillakin näytöillä kuten iPadillä ”Sign up” -painike voi jäädä näytön alareunan ulkopuolelle ja joudut rullaamaan näyttöä nähdäksesi sen.

Kun olet luonut tilin, valitse ”Sign in” ja kirjaudu. Käytä sähköpostiosoitetta, jota käytit tehdessäsi tilauksen tällä sivustolla ja johon sait vahvistusviestin. Käytä salasanaa, jonka valitsit luodessasi Soundwise-tilin.

Huom! Tehdessäsi tilauksen tällä sivustolla valitsit salasanan, jolla pääset oman tilauksesi tietoihin ja muuttamaan niitä. Tämä ei välttämättä ole sama salasana kuin se, jonka valitsit Soundwise-tiliä luodessasi.

En muista salasanaani, mitä teen?

Sinulla on mindfulnessapp.fi-palvelun käyttämistä varten kaksi salasanaa. Toinen on tälle sivustolle, jossa voit hallita tietojasi ja tilaustasi, ja toinen Soundwise-palveluun, jonka salasanalla kirjaudut appiin laitteellasi. Helpointa on käyttää kummassakin samaa salasanaa.

Mindfulnessapp.fi -sivuston salasanan voit vaihtaa tästä.

Soundwisen salasanasi voit vaihtaa tästä.

Appi jumiutuu, mitä teen?
  1. Sulje appi ja käynnistä se uudestaan. Ellei tämä auta…
  2. Sammuta laitteesi ja käynnistä se uudestaan. Ellei se auta tai jos ongelma toistuu…
  3. Varmista, että appi on päivitetty. Soundwisen appiin julkaistaan säännölsesti pävityksiä ja joskus vanha versio ei enää toimi. Jos app ilmoittaa avattaessa “updates need to be installed” (”päivitys on asennettava”), hyväksy päivityspyyntö ja anna laitteen päivittää appi. Sulje appi päivityksen jälkeen ja käynnistä se uudestaan, jotta päivitys tulee voimaan.
  4. Jos edellinenkään ei auta tai jos olet vahingossa hylännyt päivityspyynnön, poista appi laitteeltasi ja lataa se uudestaan laitteesi sovelluskaupasta (ohjeet edellä tällä sivulla). Kirjaudu appiin tunnuksillasi, kun olet ladannut sen.
Voinko kuunnella harjoituksia ilman verkkoyhteyttä?

Äänitteet on mahdollista ladata appiin niin, että niitä voi kuunnella ilman verkkoyhteyttä esim. lentokonetilassa.

Voit ladata haluamasi raidat appin muistiin kunkin raidan kohdalla oikeassa laidassa olevasta pilven kuvasta. Kun raita on ladattu, pilven tilalle tulee oikeinmerkki.

Äänitteen raidat sisältävän näytön yläreunassa voit valita ”All” (kaikki raidat) tai ”On Device”, jolloin näkyvät vain laitteelle paikallisesti ladatut raidat.

Kun olet valinnut ”On Device”, voit poistaa näytössä näkyvät raidat kunkin rivin kohdalla näkyvästä roskakorin merkistä. Toiminto poistaa raidan laitteesi muistista, mutta se on edelleen käytettävissä appissa, kun sinulla on verkkoyhteys.

Seuraava raita käynnistyy automaattisesti, vaikka en haluaisi

Joskus et ehkä halua, että seuraava äänitteen raita käynnistyy automaattisesti edellisen jälkeen. Haluat esimerkiksi nukahtaa kehomeditaatioon, jota varten on mukana raita ”Kehomeditaatio nukahtamiseen”. Tämä kehomeditaatio päättyy hiljaisesti ilman äänimerkkiä.

Yksittäisen raidan kuunteleminen onnistuu niin, että lataat (vain) tuon raidan paikallisesti appiisi ja otat sen jälkeen verkkoyhteyden pois päältä esim. laittamalla laitteesi lentokonetilaan.

Tarkemmat ohjeet raidan lataamisesta paikallisesti appiisi (”On Device”) löydät kysymyksestä ”Voinko kuunnella harjoituksia ilman verkkoyhteyttä?”

Miten saan appin ilmoitukset pois?

Appin kautta lähetettävät ilmoitukset voit sallia tai estää laitteesi asetuksissa.

Voinko muuttaa omia tietojani?

Voit muuttaa tietojasi tämän sivuston Omat tietoni -kohdasta.

Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, älä kuitenkaan tee muutosta suoraan tietoihisi. Ilmoita siitä meille info[at]mindatwork.fi niin voimme tehdä muutoksen siten, että tilauksesi jatkuu ilman häiriötä.

Mitä tapahtuu, kun maksuton tutustumisjakso päättyy?

Maksuttoman tutustumisjakson aikana voit milloin tahansa helposti peruuttaa tilauksesi (Katso ohjeet kohdasta ”Miten voin päättää tilaukseni?”)

Kun kokeilujakso päättyy, käynnistyy maksullinen jakso automaattisesti ja luottokorttiasi veloitetaan, jos et ole peruuttanut tilaustasi. Veloituksesi summa määräytyy sen mukaan, oletko tilatessasi valinnut kuukausittain, kolmen kuukauden välein vai vuosittain uusiutuvan tilauksen.

Jos unohdat peruuttaa maksuttoman kokeilujaksosi, joudut valitettavasti maksamaan alkaneen jakson. Voit kuitenkin helposti päättää tilauksen kulumassa olevan kauden loppuun.

Miten voin päättää tilaukseni?

Voit päättää tilauksesi helposti milloin tahansa päättymään maksuttoman kokeilun loppuun tai jo maksetun kauden loppuun.

Tilaustasi ja omia tietojasi voit hallita tällä mindfulnessapp.fi-sivustolla kirjautumalla sisään (”Kirjaudu”-kohta valikossa) käyttäen tilausta tehdessäsi käyttämääsi sähköpostiosoitetta sekä valitsemaasi salasanaa. (Huomaa, että salasana ei välttämättä ole sama, jonka olet valinnut Soundwise-tiliä luodessasi ja jolla kirjaudut appiin.)

Kun olet kirjautunut, voit helposti tehdä muutokset Omat tietoni -osiossa, jonka Tilaukset-välilehdellä voit päättää voimassa olevan tilauksen.